Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Acı gerçek

SABAH'ın haberine göre; ünlülerin diyetisyeni Şeyda Coşkun hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturma başlatıldı. Coşkun hakkında, izinsiz ve yetkisiz sağlık hizmeti verdiği için dava açıldı.
Coşkun'un, Gazi Üniversitesi Beden Eğitimi Bölümü diplomasından başka sağlık hizmeti vermeye yönelik bir yetki belgesi yokmuş iyi mi?
Şeyda Coşkun, Galatasaray Basketbol Takımı'nın eski koçu Ergin Ataman ile bir otelde görüntülenince popüler olmuştu. Coşkun, önceleri ünlülerin yaşam koçu diye nam salmıştı, şimdi ise izinsiz, yetkisiz sağlık hizmeti verdiğini öğrenmiş olduk.
Coşkun'u magazin basını ünlü yaptı. Gülben Ergen, Hacı Sabancı, Derya Baykal, Gülşen, Hadise vs. birçok ünlü, bir beden eğitimi öğretmenine yaşam koçu, diyetisyen diye dünyanın parasını ödedi.
Kişi başı 3 bin dolar ücret talep eden Coşkun'un aylık kazancının 200 bin lirayı bulduğu ileri sürülüyor.
İyi para; aldatılan ünlüler tazminat davası açabilir aslında.
SABAH'ın bu özel haberi Türkiye'de ünlü olmanın ne kadar kolay olduğunu, birçok ünlünün ise vizyonunun ne kadar düşük olduğunu gösteriyor. İşte buna acı gerçek denir!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA