Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Helal sana Malkoçoğlu!

'Aslanlarım, Mehmetçiklerim benim... Her babayiğidin göze alamayacağı büyük zorluklara rağmen, bu uçsuz bucaksız fedakarlıklarınla, sonsuz bir vatan sevginle, kendini ateşlere, altüst olmuşlara gözünü kırpmadan atıyorsun, bu vatan, bu bayrak için.
Senin bu destansı yiğitliğin, bir Anadolu sadeliği, alçak gönüllüğü içerisindeki gülüşün, duruşun var ya, beni çok duygulandırıyor.
Ağlıyorum Mehmetçik ağlıyorum.
Seni nerede görsem ağlıyorum. Gazan mübarek olsun." Bu sözler Türk sinemasının yaşayan efsanesi Cüneyt Arkın'a ait. Ünlü oyuncu Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'e yönelik Zeytin Dalı Operasyonu'na desteğini dile getirdiği videoyu izlerken duygulanmamak elde değil.
Vallahi Cüneyt Abi; sağlığı el verse, kılıcını, okunu alır, atlar atına, Afrin'e gider. Helal olsun sana Malkoçoğlu, büyük adamsın.
Afrin'de savaşan Mehmetçiklerin çoğu Cüneyt Arkın'ın 'Battal Gazi', 'Malkoçoğlu', 'Kara Murat' filmleriyle büyüdü, vatan sevgisini, Türklüğü o filmleri izleyerek daha derinden hissetti. Cüneyt Arkın'ın mesajının onlar için büyük moral kaynağı olacağına inanıyorum.
Böyle mesajları Yılmaz Erdoğan'dan, Mahsun Kırmızıgülden de duymak isteriz.
Yedi düvele nam salmış 'Tatar Ramazan' Kadir İnanır'dan da böyle bir mesaj gelir mi acaba?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA