Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Besle kargayı oysun gözünü

Almanya'da yaşayan PKK yandaşları, 500'den fazla teröristin öldürüldüğü Zeytin Dalı Operasyonu'nun durdurulması için Köln'ü karıştırdı.
Kuzey Ren Vestfalya (KRV) eyaletinin yüksek tirajlı gazetelerinden Express'in haberine göre, geçtiğimiz cumartesi günü terör örgütü PYD/ PKK yandaşlarının Köln'de düzenlediği gösteri kente milyonlarca Euro'ya mal oldu.
Cumartesi günlerinin, esnafın en fazla satış yaptığı günler olduğunun hatırlatıldığı haberde, gösteri nedeniyle o gün şehir merkezinde alışveriş hacminin yüzde 25 oranında azaldığına dikkat çekildi.
Bu haberle ilgili halk dilinde söylenecek çok laf var ama ağır kaçar! En kibarlarını yazalım: Ne ekersen onu biçersin, besle kargayı oysun gözünü!
Almanlar gösteri yürüyüşünün ve çıkan olayların bir günlük zararını hesaplamışlar ve acayip kızmışlar. Ya biz ne olacağız? PKK terörünün Türk ekonomisine verdiği zararı, Almanlar bir hafta yaşasalar; bütün PKK yandaşlarını sınır dışı ederler herhalde.
Almanlar, PKK'yı destekliyor, onlarla savaşsınlar diye Türkiye'ye silah satıyor!
Ne güzel iş değil mi? Sonra da bir günlük gösterilerin ekonomiye verdiği zarar için ağlıyorlar!
Alman ekonomistlere tavsiyem; ülkelerinin PKK'lı teröristlere ve yandaşlara evsahipliği yapmasının, maddi ve manevi destekte bulunmasının Türkiye'ye olan bilançosunu da çıkarsınlar da insanlıklarından utansınlar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA