Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Gülben ve Seren’e kamu davası açılsın

Gülben Ergen'in yasak aşk yaşadığı iddiası, Erhan Çelik'ten ayrılması; en çok Seren Serengil ve Yeşim Salkım'a yaramıştı. Gözden düşmüş iki ünlü, Ergen'i öyle bir dillerine doladılar ki, adeta küllerinden doğup çok konuşulan isimler oldular. Her ikisi de sundukları magazin programlarından iyi kazanıyorlar.
Dün öğrendim; Gülben Ergen-Seren Serengil tartışması hâlâ devam ediyormuş. Gülben Ergen yargıya başvurarak hakkında konuşma yasağı getirtmiş.
Yasağa uymayan Seren Serengil de üç gün hapis yatacakmış.
Seren düşünce mi, yoksa gıybet suçlusu mu karar veremedim. Bir insan hakkında konuşma yasağı getirilmesi enteresan bir yargı kararı, tartışmaya açık. Öte yandan Gülben'e de hak veriyorum; Seren, sürekli Gülben hakkında konuşarak prim yaptı, hatta bu tartışmayı kariyer planlamasına dönüştürdü.
Bu haberleri okudukça hakimlere üzülüyorum; zaten işleri başlarından aşkın, bir de gündemde kalmak için yargıyı kullanan ünlülerle uğraşıyorlar. Daha önce de yazdım, bu tür gereksiz davalarla yargıyı oyalayanlara kamu davası açılmalı.
Çünkü ikisi de hukuku gündemde kalmak için kullanıyor ve davalık olmaktan prim kazanıyorlar; bundan da mutlular.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA