Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Tarak kemiğini süpüren yorumcu

Milliyet'in TV eleştirmeni Sina Koloğlu yazdı: Alanyasporlu Emre Akbaba, Başakşehirli Emre Belözoğlu'na taban koydu, sarı kart aldı.
TRT Spor'da Serkan Reçber, "Tarak kemiğini süpürür geçer, kramponlar çok acı verir" diye konuştu. Sunucu Hünkar Mutlu, "Size mi yaptılar, siz mi yaptınız?" diye sordu. Reçber, "Genelde ben yapıyordum" dedi.
Bir futbolsever olarak bu yorum karşısında ikileme düştüm. Reçber'in sahadaki savaşın nasıl geçtiğini gerçekçi örneklerle anlatması önemli.
Ancak Reçber'in futbolculuk döneminde genelde rakip oyuncuların tarak kemiğini süpüren, çok acı çektiren fauller yaptığını itiraf etmesinden rahatsız oldum. Futbolda fair-play isterken, yayıncı kuruluşlar 'fair-play' için sürekli uyarılarda bulunurken; TRT ekranında Reçber'in futbolculuk döneminde yaptığı faullerden sanki gurur duyuyormuş gibi bahsetmesi garip bir durum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA