Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Yeni Jet Fadıl

Kısa sürede on binlerce kişiden yüz milyonlarca lira toplayan Çiftlik Bank'ın sahibi Mehmet Aydın sırra kadem bastı!
Çiftlikbank sitesine girip yaptığınız gerçek yatırımlar ile güya keçi, inek, koyun gibi çeşitli hayvanlar satın alabiliyordunuz. Çiftlikbank ise, güya topladığı paralarla gerçek hayvan ve arazi alıp yatırım yapıyor ve bunu daha sonra size kar olarak geri veriyordu.
Mehmet Aydın'ın yapması gereken sadece saf insanlar bulmaktı. İşte o saf insanlara bir örnek: Zana Roj adlı bir Çiftlikbank mağduru 26.11.2017 tarihinde twitter'a şunları yazmış: '50 bin lira attım, şu an kara geçtim.
Her ay 10 bin lira geliyor.
Çiftlikbank sağ olsun, zenginin malı züğürtlerin çenesini yorar diye boşuna dememişler. Kudurun siz, konuşun, biz kazanmaya devam ediyoruz...' Aynı kişi daha sonra 'Bankalar arayıp duruyor, intiharın eşiğine geldim. Allah belanızı versin.
Hâhâ kısa zamanda aktif olacak diye mesaj atacak kadar haysiyetsiz, şerefsiz birisin Çiftlikbank.
Yarın sabah oradayım, o dombiliyi bulup kurban keseceğim...' O dombiliyi zor bulursun, çoktan dünya turuna çıktı. Yakalansa bile paralar uçtu gitti!
26 yaşındaki Mehmet Aydın ergen irisi, tombalak bir genç.
Normalde aklı başında biri, ne kadar ikna edici konuşsa da bu gencin yüzüne bakınca onunla iş yapılmayacağını anlar. Lakin ülkemizde çalışmadan para kazanma hayalleri kuran Zana Roj gibi birçok eğitimsiz insan var.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA