Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Arda yemi yuttu

Yaklaşık iki hafta önce dünya evine giren Arda Turan ile Aslıhan Doğan'ı bir restoran çıkışında gazeteciler görüntülemiş.
Bir muhabirin, "Aslı Hanım, eşinizin evinde düzenlenen sade bir törenle evlendiniz.
Hayalinizdeki düğün nasıldı?" sorusu üzerine Doğan, elini ağzına götürüp fermuar işareti yaparak konuşmayacağını ima etmiş. Muhabir bu kez, "Arda Bey konuşma yasağı mı getirdi?" diye sormuş. Arda da öfkeyle "Edepli ol, ne demek yasak. Senin kafanı gözünü kırarım, karımla konuşuyorsun" diye bağırmış.
Dünyada, mekan çıkışlarında ünlülerin genelde fotoğrafları çekilir, fazla soru yöneltilmez. Bizde ise, özellikle tartışma yaratacak sorular yöneltiliyor.
Bu 'yem' sorular her şekilde muhabire yarıyor. Ünlü yanıt vermese 'Niye konuşmadı' oluyor, yanıt verse haber büyüyor. Ünlü tehdit ederse, kavga çıkarsa haber manşet oluyor. Bu tehdit Arda'ya yakışmadı. Yıllardır magazin basının merceği altında olan Arda bu hatayı nasıl yapar?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA