Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Kazıklanmaya doymuyoruz

Çiftlik Bank dolandırıcılığının ortaya çıkarılmasında önemli bir misyon üstlenen Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, mağdurlar arasında yapılan anketten çıkan ilginç sonucu açıkladı.
Tüfenkci, "Çiftlik Bank mağdurlarının yüzde 50'sine yakını, 'Bir daha olsa yine paramızı yatırırız' yanıtını vermiş" dedi.
Paraları gitti, o kadar haber çıktı, Tosuncuk yurt dışında paraları yiyor ama mağdurlar 'yine para yatırız' diyor! İnsanın inanası gelmiyor... Kusura bakmasınlar ama bu yüzde 50'ye kim giriyorsa mağdur değildir! Aslında bu yüzde 50 baştan beri mağdur değildi, çünkü bir tek kendileri zekiymiş gibi karşılığı olmayan bir yere paralarını yatırmışlardı.
Kazıklanmaya bu kadar gönüllü insan olduğu sürece bu topraklardan daha çok Jet Fadıl, Kenan Şeranoğlu, Mehmet Aydın gibileri çıkar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA