Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Örnek aile babasıydı!

ABD'li komedyen ve televizyon yıldızı Bill Cosby, 2004 yılında kendi evinde Andrea Costand adlı kadına uyuşturucu ilaç verdikten sonra cinsel tacizde bulunmaktan suçlu bulundu. Mahkeme, 80 yaşındaki Cosby'nin, yöneltilen üç ayrı cinsel taciz iddiasından da suçlu bulunduğunu açıkladı.
Her biri için 10'ar yıl hapis cezası istenen iddialardan dolayı Cosby'nin ne kadar hapis cezası alacağı henüz belirlenmedi.
Aynı suçtan ünlü şovmene açılan daha birçok dava var!
Nereden nereye... 'The Cosby Show' dizisinde örnek aile babası gösterilen Cosby, muhtemelen hayatının geri kalanını cezaevinde geçirecek. Hiçbir şey göründüğü gibi değil; özellikle de TV ekranında!
Bu arada Oscarlar'ı dağıtan Akademi, cinsel taciz suçlamaları nedeniyle Bill Cosby ile birlikte ünlü yönetmen Roman Polanski'yi de üyelikten çıkardı. 1977 yılında 13 yaşında reşit olmayan bir kızla cinsel ilişkiye giren Polanski, hâlâ cezasını çekmedi.
Polanski, 188 ülkede geçerli olan Interpol arama emrinden kaçmak için sadece Fransa, İsviçre ve Polonya'da bulunuyor.
Adalet her yerde farklı işliyor!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA