Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

S-400 maketi gezdiren Bursalı

Bursa'daki 15 Temmuz Demokrasi Zaferi kutlamalarında bir vatandaş su borularından yaptığı S-400 maketini aracının üzerine bağlayarak Bursa caddelerinde tur atmış. Yabancı basında 'Türkiye S-400'leri alamaz, almaz' diye o kadar çok haber yapıldı ki, sonunda alınca Bursalı vatandaş haliyle bu gelişmeden gurur duydu, keyiflendi ve S-400 maketiyle zafer turu atıp makarasını geçti.
'İstanbul belediyesi seçiminden sonra AK Parti'de çözülmeler başlayacak' diyenler çok oldu. Siyasette çıkarları doğrultusunda gemiyi terk edenler her dönemde olur.
Asıl önemli olan seçmenin gemiyi terk etmemesidir. Yapılan son anketlerde bile AK Parti'li kemik seçmen sayısı diğer partilerden açık ara önde. İşte S-400 maketi gezdiren vatandaş da o kemik kitleye dahil; coşkusunu kaybetmedi, ülkesiyle gurur duyuyor ve geleceğe umutla bakıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA