Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SİNAN ÖZEDİNCİK

Nikah öncesi su böreği, zeytinyağlı ve çay ikramı

Arda Turan ve Aslıhan Doğan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın şahitliğinde sade bir törenle evlendi. Zeytin Dalı Operasyonu nedeniyle müziğin olmadığı ve düğün pastasının kesilmediği törende; konuklara çay, su böreği ve zeytinyağlılar ikram edildi

Medipol Başakşehir'de forma giyen milli futbolcu Arda Turan; önceki gün 2.5 yıllık sevgilisi Aslıhan Doğan ile Beykoz Çubuklu'daki Vadi Konakları'nda yapılan nikah töreni ile dünyaevine girdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın da katıldığı törenden çok özel detaylara sadece GÜNAYDIN ulaştı...
Akşam saatlerindeki nikah törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, sivil plakalı bir araçla geldi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'ın kıydığı nikahta Cumhurbaşkanı Erdoğan, Arda Turan'ın nikah şahidi oldu.
Nikah törenine başta Arda Turan'ın kardeşi Okan Turan ve çok yakın akrabaları olmak üzere; Başakşehir Kulüp Başkanı Göksel Gümüşdağ, Abdullah Avcı, Emre Belözoğlu, Sarıhan Gusto'nun sahibi Cemal Sarıhan katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beykoz Çubuklu'daki Vadi Konakları'nda yapılan törende, 21.00-23.00 saatleri arasında bulundu.
Nikah kıyılmadan önce çaylar içildi. Konuklara su böreği ve zeytinyağlılardan oluşan bir mönü ikram edildi.
Zeytin Dalı Operasyonu nedeniyle özellikle çok sade olmasına dikkat edilen nikah töreninde müzik çalınmadı, düğün pastası kesilmedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, tören sonrası gelin Aslıhan Doğan'a bilezik taktı.
Doğan'a, nikah kıyılırken, yakın arkadaşı Mina Başaran'ın hayatını uçak kazasında kaybettiği söylenmedi.
Nikah sonrasında Instagram hesabından bir fotoğraf paylaşan Arda Turan, "Bizim için dua eden ve tebrik eden herkese çok teşekkür ederiz" dedi.

D
ÜĞÜN TAHİ BELLİ DEĞİL
Afrin harekatında şehit düşen askerlerimize çok üzüldüğünü belirterek "Savaş varken düğün olmaz" diyen Arda Turan ve eşi Aslıhan Doğan'ın düğün tarihi belli değil. Çiftin henüz netleşmemiş bir tarihte bir eğlence veya düğün yapmak istedikleri iddia ediliyor.

ERDOĞAN ÇİFTİ BİLEZİK TAKTI
Nikah kıyıldıktan sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, geline bilezik taktı.

SEVİNCİNİ KARDEŞİYLE PAYLAŞTI
Arda Turan'ın, atv dizisi 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da rol alan kardeşi Okan Turan, törene sevgilisi Katre Yırtıcı ile birlikte katıldı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA