Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞİRİN SEVER

Kısmen 'küçük' diğer bombalar!

Hüseyin Üzmez'in yakalanması: Bakın bu arkadaşa üzülüyor muyum? Ya da bir damla olsun acıyor muyum? Asla ve katiyen! Ceza şarttı. 77 yaşına gelip, 14 yaşındaki bir kız çocuğuna gözünü dikmek neymiş, niyetli olan herkes anlasın, ayağını ona göre denk alsın. Yaşasın adalet!

Can Dündar'ın kaçamağı: 18 yıllık evli gazeteciyazar Can Dündar, esmer bir güzelle teknede öpüşürken görüntülendi. (Habertürk, 17 Eylül Perşembe) Kimse adamın çapkınlık yapmasına şaşırmıyor yanlış anlaşılmasın, 'erkektir yapar' geyiği çeviriyor. Şaşırılan şey, 'her fırsatta karısına olan aşkını dile getiren, kaleme alan' bir adamın çapkınlık yapması! E ben de onlara şaşırıyorum ister istemez... Aldatmanın biyolojik olduğu neredeyse ispatlanmak üzere ayol! Etrafta o kadar örnek, o kadar çok 'aynı' hikaye var ki; erkek ve aşk kelimelerinin yan yana gelebileceğine bile inanmıyorum artık. Kaldı ki 18 yıllık bir evlilikte! Komik misiniz siz, enayi mi?

Dan Brown'ın yeni kitabı: Çıkmaz dediniz, çıktı işte! 'Da Vinci Şifresi' ve 'Melekler ve Şeytanlar' ile olay yaratan, satış listelerini altüst eden kitabın yeni serisi çıktı nihayet! Hem de aşılması çok güç bir rekorla... 'Kayıp Sembol' krizde bir 'kurtarıcı' gibi bekleniyordu, beklenen de oldu. Bir günde bir milyon kopya satarak satış rekoru kırmış. Evet, yanlış duymadınız, bir günde bir milyon satış! Türkiye'de yazarlar, kitapları için reklam ve tanıtım yapıyor diye, hatta kitapları 'çok satıyor' diye anlamsız şekilde eleştirilirken (bakınız Elif Şafak); Dan Brown neredeyse yayıncılık dünyasındaki bütün kuralları yerle bir ediyor. 'Kayıp Sembol' ciltsiz basım, sesli kitap, özet CD gibi pek çok alternatifle, müthiş tanıtım kampanyaları ile, hatta rekabet eden yayınevlerinin 'indirimli' satışlarıyla piyasaya çıktı. Tüm amaç; krizin salladığı sektörde, kitapevinden içeri okuyucu çekmek ve başka kitaplar da satmak. Oysa bize bakın... Fırsat verseler kitabı çok satanı döveceğiz neredeyse.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA