Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞİRİN SEVER

İki lezzet iki öneri

LE PAIN QUOTIDIEN: Burası Belçika kökenli, organik ekmekler üreten bir fırın aslında. Fakat mönüsüne salata, sandviç ve tatlıları da ekleyerek dünya çapında bir restoran haline gelmiş. Ekmek sepeti ve yanında servis edilen marmelatları muhteşemmm! Masalara organik reçeller, sürülebilir çikolatalar koyarak sizi baştan çıkarıyorlar. Kahveleri çorba kaseleri gibi kulpsuz fincanda servis ediyorlar; köy usulü. Armut, Belçikalılar'ın tatlıda en fazla kullandıkları malzemeymiş, armutlu tartı acayip ötesi. Kanyon'a yolu düşen uğrasın, telaffuzu biraz zor ama, pişman olmazsınız.
SOSA: Ne zaman kiloma taksam, ne zaman diyet mood'una girsem doğru Sosa'ya! Bol tahıllı, peynirli, sebzeli, etli, istediğiniz malzemeleri ekletiyorsunuz, koca koca tabaklarda salataya doyuyorsunuz. Hızlı, sağlıklı, fresh. Bu kadar lezzetli ve bol çeşitli salatayı başka yerde yemedim. Ama Akmerkez şubesi daha özenli, daha lezzetli sanki. Kanyon'daki işi bozuyor sanki.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA