Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞİRİN SEVER

Keşke...

Bir başka ünlü Türk düşünürü Hande Ataizi ne demiş? Hemen bakalım: "Partnersiz hayat çok daha rahat!" Üstüne eklemiş: "İnzivaya çekildim, uzun süre yalnız kalmak istiyorum, kendimle baş başa kalmaya ihtiyacım var."
KEŞKE kimseyi bulamayınca değil, en baştan açıklasaydı bu kararını. Belli ki uzun süre geçti, merak eden varsa diye açıklama yapma ihtiyacı hissetti!
Yeşim Salkım, 29 Ekim resepsiyonuna gittiğinde eli boş gitmemiş, kendi tasarladığı pırlantalarla süslü bir broş hediye etmiş Hayrünissa Gül'e.
KEŞKE ikisinin arasında kalsaydı yaptığı şıklık, daha değerli olmaz mıydı?
1999 depreminde yedi aylık bebekken Clinton'ın burnunu sıkan Erkan bebek, İstanbul'a konferans vermeye gelen eski dostunu yakalamış yine, tam on yıl sonra yeniden burnunu sıkmış, anıları tazelemiş. Çok sıcak, çok sevimli görüntülerdi tamam da...
KEŞKE 'bize ev al' diye dilenmeseydi Erkan.
Cem Davran "Oyunculuk iyi aile kızının yapacağı iş değildir" dedi ya.
Birileri de atlayıp bu lafın üzerine; 'gazetecilik de aile kızlarının başarabileceği mesleklerden değildir' dedi hemen.
KEŞKE, sırf konuşulmak için, sırf laf olsun diye, üstelik haklı gerekçeler bile sunmadan saçmalanmasaydı böyle! Ne alaka, merak ettim.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA