Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞİRİN SEVER

Cebinde paran yoksa evden çıkıp gidemezsin

Sizinle aynı durumdaki kadınlara tavsiyeniz? - Bundan yaralanmayı seçebilirsin ya da uzağında durabilirsin! Ben şunu seçtim; demek ki bunun da yaşanması gerekliymiş; o kendimi tanıma amaçlı testlerden birisiymiş. Yapılacak ilk iş, telefonları kapatmak olmalı.
Bir de en yakın arkadaşlarına sığınmak galiba... - Aaa tabii, arkadaşların değerini çok yakın anladım. Çok şanslıyım, o kadar şahane dostlarım var ki, ailemden yakın oldular, şemsiye altına aldılar beni. Kendimi çok zengin ve çok mutlu hissettim. Hayatta en önemli şey insan biriktirebilmek. Her şey elinden gidebiliyor işte...
Hayat standartlarınızda bir değişiklik oldu mu? - Olmadı, çünkü şükürler olsun güzel paralar kazanmışım hep. Ekonomik bağımsızlık çok önemli, bun yalnız kaldığında anlıyorsun. Bütün kadınların, genç kızların gelecek idealleri arasında ekonomik özgürlük olmalı. Cebinde paran olmadan, evden çıkıp bir yere gidebilmen mümkün değil çünkü! Bir başkasına bağımlı olman, ayağında bir pranga demek.
Stat meselesinde, eve gelen hacizlerde, sizin de birikimleriniz zarar görmedi mi? - Evet, stadın önemli yatırımcılarından biri de benim! (gülüyor) Kendim o dönem yardımcı olmak istedim, oldum; kimse başıma silah dayamadı. Gitmiş bir para evet; tabii ki gelirse ne iyi olur! Ama bu da bir ders. Ben büyük bir birikimim olmadan da ayakta kalabildiğimi görmekten mutluyum. Para gelir geçer çünkü. Orta halli bir aile değildik biz elbette; onun üzerinde standartlarımız vardı, bundan sonra da olur, buna çok inanıyorum. Eren de her şeyi yeni baştan yapabilir, eminim. Para kazanabilme kapasitemiz var, bu da çok şanslı ve iyi bir şey. Ne holdingler batıyor, insanlar nerelerden nerelere geliyorlar. O yüzden bu gibi şeylere bağımlılık duymak, kendini malınla tanımlamak ya da bunlarla varolmayı istemek, düşlemek o kadar sığ ve anlamsız ki. Şimdi böyle bakabilmek şahane bir şey.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA