Türkiye'nin en iyi haber sitesi
TUBA KALÇIK İLE GÜNDEME DAİR TUBA KALÇIK

Kırıkkanatgiller familyası

Mine Kırıkkanat'ın, Halk TV'de katıldığı programdaki sarf ettiği tehditkar sözler çok konuşuldu. Şahsen ben Kırıkkanat'tan bu sözleri duyduğuma hiç şaşırmadım.
Çünkü hemen hemen her hafta röportaj yaptığım sanatçılara sosyal medyadaki bir kesim de benzer bir tavırla saldırıyor. Ne denir, nasıl denir bilmiyorum Kırıkkanatgiller familyasına. O kadar çoklar ki. Hepsi birbirinden beter. Ezber söylemlere dayalı, altı boş savlarla hep aynı nakaratı söylüyorlar.
Yenilmişliğin verdiği hırsla hareket ederek, ağızlarından salyalar akıtarak, sanatçıları hedef haline getiriyorlar. Küfür de ediyorlar, ağır ithamlarda da bulunuyorlar. Sanatçıların ne söylediğiyle bile ilgilenmiyorlar çoğu zaman.
'Niye oraya röportaj verdin?' diyerek tehditkar bir tavırla hesap soruyorlar sanatçılardan.
'Aynı gemide değiliz' diyecek kadar kendilerini ayrıştırmış durumdalar toplumdan, yaşadıkları topraktan.
Aslında kendilerini gettolara hapsedip toplumdan ne denli kopuk olduklarının farkında bile değiller. Onlar gibi düşünmeyen, davranmayan ve konuşmayana karşı saldırgan yaklaşmalarına rağmen yine de karşı taraf olarak gördükleri kesimden eleştiriye açık ve toleranslı davranmalarını beklemeleri de ayrı bir ironi.
Toplumun her kesimi kendi gibi düşünmeyenlere yönelik toleranslı davranmalı ve eleştirilere açık bir tutum içinde olmalıdır zaten. Ancak iğneyi kendine batırmayan bu kesiminin adeta matkapla karşı tarafa saldırması nedir Allah aşkına? Rövanşist bir ruh haliyle hareket eden bu kesimin medyadaki temsilcilerindendir Mine Kırıkkanat.
'Bunun da hesap günü gelecek. Biz de sizi mağdur edeceğiz. Elbet bu gün gelecek' diye karşı taraf olarak gördüğü kesimi tehdit etmek, normal psikolojiyle yapılmış olamaz. Aklı başında hiç kimse topluma nefret tohumları ekmek istemez. Kırıkkanat'ın temsilcisi olduğu bu kesime tek bir sözüm olabilir ancak:
Allah ıslah etsin sizi...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA