Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZGE'NİN NOT DEFTERİ ÖZGE ULUSOY

Zarafet her zaman kazanır

Taylandlı güzel yıldız Araya Hargate, 68. Cannes Film Festivali'nde büyük çıkış yaptı. Giydiği birbirinden şık kıyafetler ile göz dolduran oyuncunun Giambattista Valli 2014 koleksiyonundan giydiği yeşil yaprak ve sarı çiçekler ile bezenmiş kuyruklu tuvaleti rüyalarımı süslese de, esas dikkatimi çeken geçen çarşamba 'Sicario' filminin prömiyerinde Ashi Studio'nun 2015 bahar kreasyonundan giydiği gece kıyafeti oldu. Açıkçası Emily Blunt, Josh Brolin ve Benicio del Toro gibi büyük yıldızların başrollerini paylaştığı filmden çok Hargate'in kıyafeti medyada ses getirdi. Etek uçları sezonun trendlerinden kuş tüyleri ve uzun kolları bol nakışla süslenmiş boğazlı elbise, Cannes kırmızı halı şovunda dekolte görmekten yorulmuş gözlerimize bayram ettirdi.
Genç oyuncunun ortadan ayrılmış İspanyol topuzu saçları ve kırmızı ruju, elbisenin krem rengi ile uyumluydu.
Doğal olarak bu büyük zarafeti yaratan modaevini merak ettim. Ashi son yıllarda ismini sıklıkla duyuran, kırmızı halının olmazsa olmaz modacılarından Zuhair Murad gibi Beyrutlu bir modacı. 1980 doğumlu Ashi, meşhur Francesca Sozzani'nin deyişiyle 'giyilebilir sanat' yapıyor.

KELLY'YE ÇOK YAKIŞIR
Ekrudan beyaza açık renkleri yoğunlukla kullansa da koyu renk olarak sadece siyahı göz ardı etmeyen modacının gece kıyafetleri, eğer yaşasaydı Monaco Kraliçesi Grace Kelly'ye çok yakışırdı. 1001 Gece Masalları ile klasik Hollywood zarafetini taşıyan kıyafetlerin her biri çok ince işlenmiş detaylarla dolu. Araya Hargate dışında Bollywood starı Sonam Kapoor'un da Ashi Studio'yu tercih etmesi, Ortadoğu'dan yeni bir yıldız modacının doğduğunun bir kanıtı sanırım.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA