Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZGE'NİN NOT DEFTERİ ÖZGE ULUSOY

Yeni şıklık ikonları Taylor SwIft ve Zendaya

Şık giyinen yıldızlar listesi senelerdir hiç değişmez. 1990'ların grunge ruhunu en iyi şekilde yansıtan Kate Moss, kusurlarını örtmek yerine onları gururla taşıyan JLo, zaman zaman gerçekten Elf olduğuna inandığım Cate Blanchett, şık New Yorker stilini koruyan Gwenyth Paltrow ve Yunan heykellerine benzeyen Nicole Kidman; şıklık yarışında asla arka plana düşmeyen isimlerdir.

SWIFT SİYAH SEVİYOR
Blake Lively, Sienna Miller, Cameron Diaz, Beyonce, Jenifer Aniston ve Diane Kruger'ın da isimlerini ilave ettiğimiz listemize; son beş yılda, iki isim daha eklendi. İlki; pop ve country müziğin kraliçesi Taylor Swift. Çok genç yaşta atıldığı müzik dünyasında hızlı bir yükseliş grafiği çizen yıldızın mankenlere taş çıkartan fiziği, geçen yıl Victoria's Secret Show'da sahne aldığında iyice ortaya çıktı. Podyumdaki mankenlerden daha güzel görünen Swift'in şıklığı her daim en çok konuşulanlar arasında. Modayı sıkı takip eden ünlü yıldızın en sevdiği renk; siyah. Yüksek belli skinny jeanlerle kombine ettiği kısa bluzlar ve topuklu botlar, günlük hayatta tercih ettiği kıyafetler. Öte yandan mini siyah elbiseler ile parlak ve iddialı siyah tulumları da seven şarkıcı, tuvaletlerde ise sırt dekoltesi ve yırtmaçtan vazgeçmiyor. Swift'in siyah dışında en çok tercih ettiği renk ise beyaz. Listenin ikinci ismi ise yine bir pop yıldızı olan Zendaya. 1996 doğumlu şarkıcı; şık giyinmekle kalmıyor, saç rengi ve stiliyle de ilgi görüyor. Çocuk yıldız olarak karşımıza çıktığı 2010'dan beri gözümüzün önünde gelişen stili, son üç yıldır göz dolduruyor. Zendaya'nın renkli şort-ceket takımları ile başlayan şıklık yolculuğunda en dikkat çeken kıyafetleri; geçen yıl katıldığı Müzik Dünyasında Siyah Kadınlar etkinliğindeki Sergio Hudson elbisesi, MET Gala'da giydiği Fausto Puglisi tuvaleti ve geçen Mart'ta Nickelodeon Kid's Choice Award's'ta giydiği gri Ulyana Sergeenko elbisesiydi. Geçen pazar düzenlenen iheart Radio Ödül Töreni'nde giydiği bordo kadifeden ceket-pantolon takımına hayran kalınca ise; kendisini 'en şık ünlüler' listeme ismini eklemekte geç kaldığımı fark ettim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA