Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZGE'NİN NOT DEFTERİ ÖZGE ULUSOY

MTV Sinema Ödülleri’nde top model rekabeti

Diğer tüm kırmızı halı şovlarını bir kenara bırakırsak; MTV Sinema Ödülleri her zaman davetlilerine daha özgün ve deneysel olma şansı tanıyor. Etek boyları çok daha kısadır, dekolteler çok daha davetkardır.
10 Nisan akşamı düzenlenen MTV Ödülleri'nin kahramanı; elbette 'Deadpool' filmi ile Ryan Reynolds'du.
The Rock'ın ayı kostümü giymiş dansçılarla gerçekleştirdiği sahne şovunun 'The Revenant' filmine ve Leonardo DiCaprio'ya gönderme yapması; sevgili Leo'nun sonunda Oscar kazanmasının yarattığı sevincin hâlâ devam ettiğine bir işaretti.

GIGI'NIN SAÇLARI
Gelelim gecenin en ilgi çekici kıyafetlerine:
1- Top modellik mertebesini tekrar yıldızlığa yükselten 'rüya ikili' Kendall Jenner ve Gigi Hadid'in kendi aralarında yarattıkları rekabette;
Kendall açık ara öndeydi.
Bombeli at kuyruğu saçları ve sade makyajı kadar göz dolduran Kristian Aadnevik gece kıyafeti, güzel modeli adeta Yunan tanrıçasına benzetmişti. Kıyafetinin en can alıcı detayı ise DSquared2 sandaletleri oldu.
İğne topuklu sandaletlerin, neredeyse kasıklara kadar uzanan bağcıklarını bağlamak için en az dört kişinin uğraşması, gece boyunca kulislerde en çok yapılan dedikodular arasındaymış.
2- Top modellikte İngiltere'nin medar-ı iftiharı Cara Delevingne ise gecenin diğer bir şıkıydı.
Cara'nın da güzel sarı saçlarının ince bir örgü ile ikiye ayrılması, hoş bir detay olmuş. Makyajından ise 1990'lara özgü kahverengi rujun tekrar moda olduğunu anlamak zor değil.
Daha önce 2016 sonbahar-kış defilesinde podyumda taşıdığı Balmain siyah tulumu ise gerçekten göz kamaştırıcıydı.
3- Versace pantolon-ceket takım giymeyi tercih eden Gigi Hadid'in ortadan ayırdığı uzun sarı, dalgalı saçlarından sıkıldığını düşünmeye başladım. Her ne kadar kakül ve perçemi genel olarak çok beğensem de; Gigi'nin bu sevdadan vazgeçmesi gerektiğini düşünmekteyim.
4- 25 yaşındaki güzel yıldız Margot Robbie saçları konusunda karar vermiş; kendisine yakışan omuzlarına dökülen sarı saçlarıyla dikkat çekiciydi.
Siyah puantiyeli tül kolları olan önlük elbisesinin fırfırlı uzun eteği, bence güzel yıldıza çok yakışmıştı.
5- Halle Berry, uzun bir zamandan ve hüsranla biten bir evlilikten sonra karşımıza siyah renkli Noam Hanoch gece elbisesiyle çıktı. Berry'nin, 50 yaşına merdiven dayamasına rağmen fit vücudu; kıyafetinin şık üstü ile mükemmel bir birliktelik gösteriyordu. Sanırım tecrübe bir kadına çok şey öğretiyor.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA