Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

İlişkisinde problem olanlar yeni kararlar alabilir

Ay-Plüton 60'lığı Aralık ayının son günlerinde konuşulan her konunun net bir sonuca bugünden itibaren kavuşacağını vurguluyor. Gökyüzü, 2016 yılının Temmuz ayından bu yana ilişkisinde veya evliliğinde problemler olanları kararlar almaya itiyor. Maddi konularda bir türlü çözüm bulamayan küçük işletmecilere de yeni anlaşmalar yapabilecekleri fırsatlar sunuyor. Gökyüzü son günlerde yeni işe başlayanların çalıştıkları ortamda büyük fırsatlarla karşılaşabileceğini işaret ediyor. Topluma mal olmuş kişilerin evlilikleri, bugünden itibaren tartışma konusu olabilir. Sevgili astroloji okurları, gökyüzünün hepimizi 2017 yılının en anlamlı kararlarını almaya ittiği günlerden geçiyoruz. Bugünlerde bireysel hayatlarımızda duygularımızı iyi yönetirsek önümüzdeki yedi yıllık döngüde daha kararlı adımlar atabiliriz. Size tavsiyem, gökyüzünün gücünü bu günlerde arkanıza alın. Size karşı net olmayan kişilerle vakit kaybetmeyin.

ASTRO TAVSİYE
Kendinizi ne zaman mutsuz, huzursuz hissetseniz, beyninizin içindeki düşüncelerin sizi olumsuzluğa götürdüğünü fark edersiniz. Böyle durumlarda zihninizi yoran düşüncelere kendinizi kapatın ve sizin için iyi, güzel olmasını istediğiniz şeyleri düşünün. Böylelikle kendi içinizde arınmaya başlamış olursunuz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA