Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Size yardım eden kişilerden şüphe duyabilirsiniz

Venüs-Jüpiter 150'liliği iş birliklerini bozarken, Eylül ayında başlayan ilişkiler hassaslaştırıyor. Gökyüzü, 2017 yılının en şekilci günlerinden geçtiğimizin bir kez daha altını çiziyor. Herkes konuya, kendi dünyasının sınırları kadar baktığını bir kez daha gösterecek. Duyguları temsil eden Ay, gökyüzünün kirli işlerini yöneten Plüton ile yapacağı kavuşum yüzünden günlük hayatımızda bize yardım eden insanlardan şüphe etmemize neden olacak. Siz siz olun, bugün uzun yıllar omuz omuza çalıştığınız insanlara karşı anlayışlı davranın. Gizli ilişkilerin deşifre olacağı günlerin habercisi Plüton sayesinde çevrenizde hiç ummadığınız evliliklerdeki problemleri öğrenebilir, ön yargılarınızı bir kez daha fark edebilirsiniz. Günün popüler konusu ise bilim olacak.
İnsanlığa bilinmez kapılarını nasıl aralayabileceğini gösterirken, bir yandan da sağlık sektöründe dev markaları ilgilendiren haberleri konuşabiliriz.



ASTRO KARİYER
Güneş, Kova burcunda hareket ederken iş değiştirmeyi düşünüyorsanız acele etmelisiniz.
İş kurmak isteyenler ya da ortaklık için önemli günler! 2009 yılından bu yana ilgilendiği alanda iş arayanlar için güzel fırsatlar söz konusu.
İşinizi seviyor, çalıştığınız kişileri dert ediyorsanız, daha sabırlı olun. Çünkü bu döngüde değişmeyen bir şey kalmayacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA