Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Çevrenizdeki kişiler sizi şaşırtabilir

Ay-Neptün kavuşumu, hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını, göz önünde insanların hayatlarından anlamamızı sağlayacak. Haftanın ilk gününde çevrenizdekilerin davranışlarını anlamakta güçlük çekebilir, çalışma ortamından bir arada olduğunuz kişilerin ise hemen savunmaya geçmesinden yorulabilirsiniz. Eğer ailenizde genç yaşta kişiler ağırlıkta ise bugün onlarla ilişkinizde beklenmedik gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Günün kalitesi, teknolojiyi yakından ilgilendiren olayları gündeme getirirken, dünya basınında en çok konuşulacak ülkelerden biri olabileceğimizi de vurguluyor. Kendi işinizi yapmayı düşünüyorsanız, moralinizi yükseltecek teklifler alabilirsiniz. Ayrıca eğitimle ilgili sorun yaşayanlar da sürpriz gelişmelerle karşılaşabilir. Günün kalitesini belirleyen Ay ve Ay düğümlerinin iş birliği, nostaljik yanımızı gündeme getirecek. Hem romantik, hem de çabuk savunmaya geçen tarafımız ön planda olacak.

ASTRO ŞİFA
Neptün etkisinin baskın olduğu günlerden geçerken, alışkanlıklarımızı kontrol altına almak daha kolay olacak. Kulaktan dolma yönlendirmelerle başladığınız ilaçları araştırabilir, diyete başlayabilir, beslenme alışkanlıklarınızı değiştirebilirsiniz. Bireysel kararları uygulamanın kolay, başkalarını yönlendirmenin zor olduğu bir haftadan geçiyoruz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA