Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Yöneticilerinizle önemli konuşmalar yapabilirsiniz

Herkes aynı anda geceyi yaşar ama herkesin karanlığı farklıdır. Merkür-Jüpiter 90'lığı bu hafta kimseyi uzlaştırmıyor. Bugünlerde nereye girsek gerginlik ve aniden patlak veren tartışmalarla karşılaşacağız. Öncü burçlar arasındaki sert etkileşimin baş aktörü Merkür, iş hayatında gerginlik yaratıyor.
Yaşam alanımızda bize yardımcı olan kişilerle de gerginlik yaşamamız olası. Kafamız dağınık olabileceği gibi birden fazla işle aynı anda ilgilenmeye çalışabiliriz.
'Her kafadan bir ses çıkıyor; ne kafamdakine, ne de önümdekine odaklanabiliyorum' diyebilirsiniz.
Merkür'ün gardımızı düşürdüğü günlerden geçerken, çok çabuk ikna olacağız. Özellikle alışveriş yaparken satış taktiği uygulayan insanların etkisi altında kalabiliriz. Zeka gezegeni, çalışma hayatı içerisinde olan kişilerin gündemini hareketlendirirken, iş görüşmeleri ve yönetici konumundaki insanlarla önemli konuşmalar yapabilirsiniz.

ASTRO UYARI
Jüpiter, hiç oluru olmayan konularda bile bizi beklentiye sokuyor.
Bugün içinizde cesur olmanızı söyleyen sese kulak vermeyin. Gözlemleyin, odaklanın. Yeniliklere adım atmadan önce elinizde yarım kalan konuları bir sonuca bağlayın. Ayrıca yakın çevrenizden duyduğunuz her şeye inanmayın.
Gün, abartılı anlatımlara çanak tutuyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA