Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Hayatınızda güçlü değişim rüzgarları esecek

2017 yılının, ilişkiler ve evlilikler adına önemli bir yıl olduğunu birçok kez belirtmiştim. Bugünden itibaren tam da bahsettiğim gibi yılın en kritik günleri başlıyor. Aşk gezegeni Venüs, kendi doğasına aykırı Koç burcunda hareket etmeye başlıyor. Güzel olan, estetik olan her şeyin temsilciliğini üstlenen Venüs, 3 Nisan'a kadar Koç burcunda hareket edecek. Bu süre zarfında kaçan kovalanır mantığında başlayan ilişkileri destekliyor. 'Birbirilerini seviyorlar mı, yoksa birbirleriyle savaşıyorlar mı?' diye merak edeceğimiz ilişkiler yaşanacak. Herkesin aşk hayatında bir daha geriye bakmayacağı günler başlıyor. Geçmişe sünger çekeceksiniz ve aşk hayatınızın en radikal kararlarını alacaksınız. Eylül ayından sonra yeni bir ilişkiye başladıysanız ya da evlendiyseniz, önümüzdeki günlerde en çok sizin dikkat etmeniz gerekiyor. Hiçbir şey planladığınız gibi gitmeyecek, hayatınızda güçlü değişim rüzgarları esecek.

ASTRO HABER
2017 yılının ilişkiler adına en hareketli dönemini başlatan Venüs, hangi ünlü isimleri manşetlere taşıyacak merak ediyor musunuz?
Beyazıt Öztürk
Hülya Avşar
Barış Arduç
Rihanna
Neslihan Atagül
İdo Tatlıses
Gökhan Töre

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA