Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

İş yerinin yapısı değişebilir, işten ayrılanlar olabilir

Ay ve Plüton birbirine meydan okuyor; ilişkilerde kutuplaşmalar artacak. Bugün tahammülsüzlük duygusu hayatın her alanına yansıyor. Özellikler evli çiftlerin gündemde olacağı bir gün. Gündelik hayatımızdaki gezegenlerin bugünlerde köşe evlerde birbirine meydan okuyor olması, yeni bir döngünün başlangıcını da ifade ediyor. Bugünden sonra çoğu kişi 'Ben, ben değilim' diyecek. Ve aynı zamanda sevgide etik anlayışını aramaya başlayacak. Eğer 1970–1984 yıllarında doğan evli biriyseniz, ilişkiniz çok zorlu sınavlardan geçebilir. Uzun soluklu birlikteliği olan ve evli çiftlerin de yaşadıkları krizlere tanık olacağız. Gökyüzü, ayrılıkların üçüncü kişiler tarafından deşifre edilebileceğinin de altını çiziyor. Aynı zamanda ilişkilerde narsistik davranışların daha fazla ortaya çıkacağını işaret ediyor. Uzun zamandır global bir firmada çalışıyorsanız, iş yerinizin yapısının değişebileceğini ve işten ayrılan kişilerin olabileceğini vurguluyor.

ASTRO TEMA
Gök kubbe, ilişkilerin sınava tabi tutulacağı bir günde dikkatli konuşmalar yapmak gerektiğinin altını çiziyor. Başkaları için yaptığımız yorumlar, günün sonunda gereksiz yere başımızı ağrıtabilir. Bu anlamda oldukça dikkatli olmanızda fayda var. Zira sözleriniz karşınızdaki insanın kalbini kırabilir, geri dönülmeyen sonuçlar doğurabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA