Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Göz önünde bulunan kişiler hacklenebilir

Yarın Ay, Dünya'nın yarım gölgesine girecek. 2017 yılının hesaplaşmalarla dolu günleri şimdi başlıyor! İnsanların yaptıklarından çok toprağı konuşacağız. Bugün tahammülsüzlük duygusu hayata yansıyabilir. Gökyüzü hiyerarşisinin karışık olduğu günlerden geçerken, yeryüzünün huzurlu olması beklenemez. Akrabalarımızı ilgilendiren bu günde, az görüştüğümüz kişilerle ilgili bilgiler alabiliriz. Gökyüzü, global markaların büyük yaptırımlara maruz kalacağını ve dolaylı olarak birçok kişinin gelecek planlarını yakından ilgilendiren kararları alacağını vurguluyor. Aynı zamanda Ay, Türkiye'nin natal haritasına göre yükseleninden geçiyor. Bu da çocukların, yaşlıların ve hayvanların bu dönemde konuşulabileceğini işaret ediyor. Çevrenizdeki kişilerin açıklamalarını samimi itiraflar olarak değerlendirebilirsiniz. Hiçbir şeyin gizli kalmayacağını söyleyen planetler bu dönemde göz önündeki kişilerin, hacklenebileceklerini belirtiyor.

ASTRO RUHSAL
Evrenin kimseyi kayırmadığı günlerden geçerken; aklınızın kime hizmet etiğini bir kez daha düşünün ve kendinize sorular sorun. Başkalarının mı yoksa kendi geleceğinizi mi daha çok düşünüyorsunuz? Kendiniz için son altı aydır ne yaptınız? Korkularınız, isteklerinizin önüne geçiyor mu? Yaşadığımız gezegen, öfkeli değilken siz niye öfke dolusunuz?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA