Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Venüs retrosunda yay burçları aşkı sorgulayacak

Venüs retrosu aklını karıştırmaya geliyor. Gönül ilişkilerin daha önce belki de hiç bu kadar ruhunu yormamıştı. 'Bir küs, bir barış, inişli çıkışlı bir ilişkim var' diyorsan bu döngüde işler iyice karışabilir. Aranızdaki git geller devam ederken, tutkularınızın ne kadar yoğun olduğunu görebilirsiniz. Gökyüzü, sevgini sınavlara tabi tutarken, yaşadığınız ilişkinin ömürlük olup olmadığını anlayacağınızı söylüyor. Bu dönemde duygularının karmaşası, bazı işlerini unutmana sebep olabilir. Önemli evraklar ve dökümanlarla ilgili sorunlar yaşayabilirsin. Bu karışıklık, gündelik hayatında pratik hareket etmeni engelleyecek. Evli bir yay burcuysan, eşinle ilgili sorunları aile meclisine taşımak isteyebilirsin. Tartışmaya açtığın konu, beklenmedik sonuçlar doğuracak. 2.5 yıldır bir ilişki içindeysen, gelecekle ilgili kaygılarını birlikte olduğun kişiye daha fazla yansıtabilirsin. Venüs retrosu, sana aşkı sorgulatacağı gibi duygusal anlamda çok yoğun günler yaşayacağının da bilgisini veriyor.

ASTRO GÜNDEM
Açlık kılıçtan bile keskindir… Jüpiter-Uranüs 180'liği, 1946 kuruluşlu Suriye'nin kendi tarihini yeniden yazacağı bir döngüye işaret ediyor. Merkür, Koç burcunda hareket etmeye başlıyor. Bugünlerde sivri konuşmalar yapabilir, önemli kararlar alabiliriz. Gökyüzü, iletişimin hızlı ve sert olacağına işaret ediyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA