Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

İlişkiler yolunda gitmeyince sorgulama başlıyor

Venüs retrosu tam hız devam ederken, bahar geldi kapımızı çaldı. Ve yüreklerimizde karmaşa devam ediyor. Haliyle de bu durum, olmazsa olmazımız ilişkilerimizi daha karmaşık bir hale getiriyor.
Her insan bir diğeriyle bağ kurmak ister ama bu bağı kurmak düşünüldüğü kadar kolay mı? İki kişi birbirini sevdikten sonra samanlık seyran olur mu? Ya da gerçekten sevginin hakkını vererek yaşamak kolay mı… İlişkimiz yolunda gitmediğinde kendimize sorduğumuz sorular, başkalarına da açılır. Ama döner dolaşır yine bizi bulur.
'Ben fedakarlık yaparken, neden o egosunu tatmin etmeye devam eder? Ben verebileceğimden fazlasını verirken, neden o alması gerekenden fazlasını almak ister? Ben onu tüm kusurlarıyla severken o neden beni değiştirmeye çalışır? Benim güvenim sonsuzken o neden şüpheye düşer? Ben onu özgür bırakırken, o neden beni tutsak eder? Ben onun kararlarını sorgusuz desteklerken o neden bana köstek olur? Ben ona 'Seni her halde ve koşulda anlayacağım' derken o neden beni yargılar? Ben duygusu beni yorarken, o neden ben olmaktan kurtulmaz? Tabii bu benler, biz olmayı ne kadar besler?'... Bunlar ve muadili yüzlerce soru var. İlişkimizi, kafamızda hayal ettiğimiz yere oturtamadığımız an ortaya çıkıyor.
Cevabı yok gibi düşünsek de cevabın ne olduğunu ve ne yapmamız gerektiğini biliyoruz. Buna inanmanız, yeni bir hayatın da başlangıcı aslında.

ASTRO İLİŞKİ
Sırf onu seviyorsunuz diye kendinize sırtınızı dönmeyin.
Başkaları ne der diye dertlerinizin üstüne dert eklemeyin.
Sorduğunuz soruların cevapları sizi memnun etmiyorsa yeni yollar bulmanın vakti gelmiştir.
Belirsizlik bir ilişkinin düşmanıdır.
Sevginizi hak edene verin.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA