Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Nisan ayı değişiklik getirecek

Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Baş döndürücü Nisan ayına hoş geldiniz... Venüs, Mars 45'liği, bazı ilişkileri çözmenin zor olabileceğine işaret ediyor. Bu dönem, miras ya da boşanma davaları eş zamanlı birçok yerde konuşulabilir. Nihayetinde 2017 yılının en cesur ayındayız. Bu yılın her günü, her ayı kendine özel olmakla beraber, birçok yeni başlangıcı da içinde barındırdığını görüyor ve yaşıyoruz. Her şey gözler önünde yaşanırken, kişisel hayatların dışında da toplumda değişiklikler yaratacak. Yenilikler herkesin hayatında etkili olacak, 7'den 70'e hepimizi yakından ilgilendirecek Nisan'ın tarihe de geçeceğinden hiç şüpheniz olmasın.
Nisan ayında daha önce yapmış olduğunuz seçimleri değiştirmenin yollarını arayabilirsiniz. Dile getirmeseniz de bu 30 günlük süreçte cesur girişimlerde bulunabilirsiniz.

ASTRO BİLGİ
Bugün zeka ve iletişimi yöneten gezegen Merkür, Boğa burcuna geçiyor. İletişimde ağırkanlılık artış gösterecek. Mesafeli olduğumuz kişilere karşı daha temkinli olabilir, farklı davranabiliriz. Ketum yanımız ise her zamankinden daha ağır basacak. Sohbet etmekten adeta kaçacağız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA