Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

İş hayatınızda yeni anlaşmalar gündeme gelebilir

Merkür, Ay Düğümü ile 120 derecelik açı yaparken, iş hayatında yeni anlaşmalar, karşılıklı güven esasına göre yeniden düzenlenecek.
Bir süredir işinizle ilgili belli sorunlar yaşıyorsanız, çalıştığınız kurumda iç düzenlemeler yapılabilir. İş hayatında olanlar için gökyüzü yoğun bir tempoyu işaret ediyor.
Güneş kendini göstermeye başladı. Nisan ayı yaşama sevincini ruhumuza üflerken, gündelik hayatta inatlaşma ve savunma sergilemek olmayacak. Herkes için 'İnsanlar beni anlamıyor' demek çok kolay olacak. Çünkü Nisan ayı dünyanın dört köşesinde hissedilecek, toplumları ilgilendirecek birçok kararı da beraberinde getirecek.
Eğer 2017 yılının ilk üç ayında ilişkilerinizde kendinizi ifade etmekte fazlasıyla zorluk çektiyseniz, gökyüzünün iyicil ve kötücül gezegenlerinin retrolarının eş zamanlı başlaması sorunlarınızı çözerken, diğer yandan sabırsız olanları da sınayacak.

ASTRO HABER
Venüs Retro'su Balık burcunda devam ediyor. Yeteneklerimiz sayesinde kazanabiliriz. Hangi konuda iyi ve başarılıysak, oralara yönelmenin önemi fazlasıyla artıyor. Kendimize güvendiğimiz alanlarda ısrarcı olmak bize kazandıracak. Pes eden, vazgeçenler ise hayallerine uzak bir yaşam sürmek zorunda kalacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA