Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Boğa burcu ünlü kadınlar ön plana çıkacak

Merkür geri hareketine sadece 24 saat kaldı. Türkiye'de başarılı isimlere göz diken Merkür retrosu gelmeden kendinden söz ettirmeye başladı. Ünlülerin sosyal medya hesaplarından göndermelerle dolu paylaşımları size de sıçrayabilir. Yarından itibaren, öncelikle ekranlar ünlü Boğa kadınlarını yakın markaja alırken, çevrenizde tanıdığınız Boğa burcu kadınlarını da ilgilendirecek. Peki, son iki aydır retrolar, kararlı bir o kadar da mağrur Boğa burçlarından ne mi istiyor? Gökyüzü onlara; bir düzine testi hakkıyla verebilirlerse, hayatlarında uzun soluklu adımlar atabileceklerini, bunun yanı sıra pişman olmayacakları uzun soluklu bir döneme gireceklerini söylüyor. Sabit burçlar için bitişleri ve başlangıçları temsil eden dönemin ilk şartı Merkür retrosunun sınavlarından hakkıyla çıkmak. Ön plana çıkacak Boğa kadınları: Ece Erken, Esra Erol, Bengü, Ziynet Sali, Demet Akalın ve Demet Evgar. Bu isimleri sık sık duyabiliriz.

ASTRO DUYURU

Yarın başlayacak olan Merkür geri hareketine, 15 Nisan' da son bulacak olan Venüs retrosu bir hafta eşlik edecek ve aşkı temsil eden gezegen ile iletişimi temsil eden gezegen güçlerini ortaya koymaktan çekinmeyecekler. Her iki gezegenin retro hali ilişkileri ve ortaklıkları etkilerken, önemli kararlar için de doğru zaman olmadığını gösterecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA