Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Merkür retrosu hayatımızda neleri etkiler?

İletişim gezegeni Merkür, toprak grubunun en planlarına sadık, sağlamcı, ketum, kararlı ve sabit nitelikli burcunda geri hareketine başlayacak. Merkür'ü bilirsiniz; hızdır, iletişimdir, kısaca yerinde durmamaktır!
Merkür retrosunun etkileri:
Merkür gerilerken ilişkinizi de geriletiyor. Uzun yıllar süren evliliklerin bir dizi sınava tabi tutulması, büyük aşkların hiç beklenmedik bir şekilde sona ermesi gibi olaylar yaşayabilir veya tanık olabilirsiniz.
Bir iş teklifi geldi ve hemen kabul etmediniz ve beklediniz. İyi ki de beklediniz; daha iyisi karşınıza çıkabilir. Hatta bir anda iş kurma fikri gelişebilir ya da uzun süre çalıştığınız yerden terfi alabilirsiniz.
Şeytan aldı götürdü, satamadan getirdi durumlarıyla da karşılaşabilir, kayıp eşyalarınızı bir anda bulunabilirsiniz.
Aman dikkat! Merkür retrosunda doğmadıysanız, Merkür geri hareketi sırasında önemli adımlar atmayın. İşlerin kontrolden çıkması yalnızca ufak bir hataya bakar.
E-ticaret, web site, online alışveriş gibi faaliyetlerde bulunmak istiyorsanız da bunun için doğru zaman değil. İletişim gezegeni yeni atılımlar için uygun zaman olmadığını işaret ediyor.

ASTRO PSİKOLOJİ
Bazen hayatın akışı içinde kendi temel varsayımlarımız ya da eylemlerimiz üzerinde fazla düşünmeden telaşla sürükleniriz. Merkür gerilemesi durmamıza, bakmamıza, dinlememize ve enerjimizi daha verimli bir yöne aktarmamıza izin verir. Aynı zamanda belirli durumlara son noktayı koymamıza yardım eder.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA