Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Gökyüzü meydanların tozunu attıracak

Bugün cesaretin olsun, yarına zamanın olmayabilir. Güneş, Uranüs ile kavuşum yapıyor. Kalıbına sığmayan gök kubbe meydanların tozunu attırmaya başlıyor. Ortadoğu ile ilgili anlaşmalar bu süreçte başlayabilir. Gökyüzünün, 'Dünya sefere çıkmış, durdurabilene aşk olsun' dediği günlerdeyiz. Hatırlarsanız, kitabımda da dahil birçok yerde size Nisan ayının ateşten gömlek giydiğini anlattım. Ayrıca dünya liderlerinin de ringe çıkacağını belirtmiştim. Nisan ayı aslında bu yüzyılın rengini belirlemeye başlıyor. Eğer önümüzdeki 29 yılın nelere gebe olacağını merak ediyorsanız, siz de benim gibi bugünlerde atılan adımlarla ön görebilirsiniz. Evet, dünyada adı konulamayan bir kaos var, lakin bu kaos bazı sektörleri parlatırken, büyük yatırımcıların da yön değiştirdiğini gösteriyor. Nasıl olacağını da dünya devi markaların önümüzdeki günlerde yapacağı açıklamalarla öğreneceğiz.

ASTRO HABER
Fikirler ve projeler havada uçuşurken, daha önce elinden kaçırdığın bazı fırsatlar yeniden gündeme gelebilir. Zamanı iyi değerlendirmek isteyen kişiler, iyi planlama yapmalı. Gökyüzü, programlı düşünen, dakik davranan ve çalışan tüm kişileri destekliyor. Düzenli hareket etmekten asla vazgeçmeyin.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA