Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Gökyüzünün herkese bir sürprizi var

Bugün Ay, şans gezgeni Jüpiter'le olumlu açı yapıyor. Bu da göz önündeki bazı isimlerin dünyada birkaç saat de olsa konuşulacağını vurguluyor. Ülkemizde, topluma mal olmuş kişilerin, dünyada da haber konusu olacağını işaret ederken, çok farklı duygusal sahnelere tanık olacağımızı belirtiyor.
Sosyal hayatımızın da gündemden geri kalır yanı olmayacak. Arkadaşlık ilişkilerimizin değiştiğine tanıklık edeceğiz. Bu süreçte yapılan organizasyonlar ve verilen davetler çok iddialı olacak. Merkür retrosu, katılacağınız düğün veya doğum günü gibi ortamlarda, yıllardır görmediğiniz kişilerle karşılaşabileceğinizi vurguluyor.
Kısacası, gökyüzünün bu dönemde herkese bir sürprizi var. Gökyüzü, bugün küçük çaplı yatırımlar için olumlu bir etkiyi işaret ediyor. Hedeflerine mantıklı yaklaşanlar yurt dışı bağlantılı işlerde önemli başarılılar elde edebilirler.


ASTRO BİLGİ
4 Mart'ta başlayan Venüs retrosu, bugün sona eriyor. Venüs, Balık burcunda biten ilişkilerin yaralarını sarmaya hazırlanıyor. 'Kalbim kırık, yüreğim yalnız' diyorsanız, biraz daha sabredin. Güneşin ışığı, yalnızca bedeninizi değil, ruhunuzu da ısıtacak. Güzel günlere olan inancınızı kaybetmeyin.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA