Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Bugün para piyasaları hareketlenecek

Haftanın ilk gününde dün yaşanan karelerin yansımalarını konuşmaya devam edeceğiz. Tabii dedikodu kulislerini kaynatacak birçok olay da yaşanabilir. Venüs, Mars 60'lığı; yeni iş, girişimler ve başvurular için uygun bir gün olacağını vurguluyor. Para piyasalarını hareketlendiren günün bitmeyeceğini de söylüyor gökyüzü! Son ayların en uzun pazartesini yaşamaya hazır mısınız? Hazırsanız, dünyanın eş zamanlı olarak birçok köşesinde keskin olaylara şahitlik ettiğini duyabiliriz. Kişisel hayatlarımız da gökyüzünün gündeminden etkileniyor elbette… Günlük hayatınızın tam orasından Merkür geçerken; işte, trafikte, evde, telefonda inatlaşmanın an meselesi olabileceğini de vurguluyor. Tabii Ay'ın konumu çocuklarla ilgili bazı haksızlıkların da olabileceğini işaret ediyor. Eğer bu döngüde doğum günü kutlayan bir Koç burcuysanız, son altı yıldır hayatınızda ters gittiğini düşündüğünüz sorunları çözüme kavuşturabilirsiniz. Tek yapmamız gereken; bu dönemde sağduyuyu elden bırakmamak çünkü gökyüzü sınırlarımızı görmemiz için elinden gelen engelleri önümüze çıkarıyor. Tavsiyem, bu dönemde sinir harplerine girmek yerine baharın rehavetine kendinizi bırakın ve ruhunuzu dinlendirin.

ASTRO DETOKS
Bugünlerde birden fazla iş yapacaklara tavsiyem; iş listesini evden çıkmadan yapın. Ani program değişiklikleri olabilir. Bugün her detaya tepki verdiğinizi düşünüyorsanız, bahardan ve aynı zamanda Güneş- Uranüs kavuşumundan sinirleriniz etkilenmiş demektir. Uzun telefon konuşmaları yapmamaya özen gösterin.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA