Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Teknoloji alt yapılı konular değişebilir

Bugün, tarihten günümüze dair yapılan mimari çalışmalar, farklı bir yorumla gündeme gelebilir. Hali hazırda Merkür retrosu devam ederken, sizlere etkilerini iki bölümde ele alacağım. Yazının devamını yarın okumayı unutmayın ki Merkür'ün gazabına uğramayın.

MERKÜR RETRO'SUNUN HAYATIMIZA ETKİLERİ
Merkür retrosu esnasında alınan kararların retro bittikten sonra değişkenlik göstermesi çok yüksek ihtimal. Özellikle teknoloji alt yapılı konular ile ilgili karar almaktan çekinmelisiniz.
Teknoloji demişken; e-ticaret, web site, online alışveriş gibi faaliyetlerde bulunmak istiyorsanız da doğru zaman olmadığını söylememe gerek var mı sizce? İletişim gezegeni yeni atılımlar için uygun zaman olmadığını işaret ediyor.

İMZALARA DİKKAT!
Yeni bir anlaşma için kontrat imzalamak, hatta el sıkışmak için uygun bir zaman değil. Size ne söylense ve siz ne düşünseniz de, ortam çok akışkan ve değişken olacaktır. Mutlaka karşınızdaki kişilerin kötü niyetli olması gerekmiyor; sadece hiç kimse daha sonra koşulların nasıl olacağını tam olarak kestiremiyor.

ASTRO AŞK
Bugünlerde gönül yarası alan kişilerin gözlerinin iyice açılacağını vurguluyor gökyüzü. Yara alsanız da günün sonunda kazanan siz olacaksınız. Ani bitişler, güzel ve kalıcı başlangıçlara vesile olurken, bugünün üzüntüsünü de, kederini de silip atacak gelişmelere hazır olun. Sorumluluk alan kazanacak!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA