Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Merkür retrosu tüm işleri aksatıyor

Merkür retrosu boyunca eğer yeni bir işe başlarsanız, işi kabul ederken düşündüğünüz pozisyonda çalışmayabilirsiniz. Yöneticiyseniz, işe alacağınız elemanı seçerken zorlanabilirsiniz. Eğer bir ev satın alırsanız, daha sonra hiç beklemediğiniz problemlerle karşılaşabilirsiniz. Üzerinde çalıştığınız bir projede anlaşma yapacağınız kişiler fikrini değiştirebilir ve size yeni talimatlar vermeye başlayabilir. Bazen siz kendinizi bilseniz de başkaları tarafından yanlış anlaşılmalarla karşılaşabileceğiniz için fazladan çaba gösterin, çok daha memnun olacaksınız. E-posta yolladığınız kişilere dikkat edin, yanlış birine özel bir e-posta gönderebilirsiniz veya gönderdiğiniz e-posta aynı anda başkalarına da gidebilir.
Bir bakmışsınız aradığınız yok! Çoğu zaman aradığınız ürünün stoklarda kalmadığını öğrenebilirsiniz. Ya da eğer bir şey satın alırsanız, bir araba, bilgisayar, mücevher gibi, daha sonra bu kararınızdan pişmanlık duyabilir, aksaklıklar yaşayabilirsiniz.

ASTRO DUYURU
Güneş, bugün rotasını Boğa burcuna çeviriyor. Bolluk, bereket, güzellik ve iyi yaşam arzuları artıyor. Paranın şakası yok! Maddi kaynakları değerlendirme zamanı geldi çattı. Gökyüzünde, yaşamımızda dengeyi bulacağımız etkiler söz konusu. Kalıcı yatırımlar yapabilir, ev, ofis gibi alanlarımızı yeniden düzenleyebiliriz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA