Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Duygusal patlamalara hazır olun

Güçlü insanların güçlü zaafları vardır. Ay, Uranüs ile 45 derecelik açı yaparak hayatlarımızda duygusal patlamalar yaşayabileceğimizin sinyallerini veriyor.
Anneleri ile arasına duygusal mesafeler koyan 1970-84 doğumlu bireyler, geçmişe dönük pişmanlıklar yaşayabilirler. Son altı yıldır Koç burcunda seyri devam eden Uranüs, artık yolculuğunun sonlarına yaklaşıyor. Bu da demektir ki bir yıl içinde Uranüs, Koç seyrindeyken hepimizin kişisel hayatlarında önemli bir yol kat etti. İsterseniz şöyle bir dönüp bakın; 2012 yılında dünya kıyameti tartışıyordu. O günlerden bugüne nelerden vazgeçtiniz, hayatın hangi bölümlerinde yol almaya devam ettiniz? Bu çok önemli bir açıdır ve bir bakıma da tercihlerimizi temsil eder. Uranüs her seçiş bir vazgeçiştir mantığıyla her yedi yılda bir başlayan döngülerin habercisidir.

ASTRO PSİKOLOJİ
Kendini tanıyan, bilen insan mutludur. Bu kişiler; acısını da, ölçüsünü de bilir, onlardan korkmaz. Yaşanacaklara teslim olmaz, iradesinin insan yanı olduğunu aklından çıkarmaz. İlişkilerinde 'sen' diye cümleye başlamadan önce 'ben' diyebilen, empati kuran, kendini hatalarıyla da seven insandır onlar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA