Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

İçsel değişim için kendinizi keşfedin

İçinizdeki yaratıcı gücün farkında olun! Ay, Plüton ile 60'lık yaparken, kendi yeteneklerimizi daha çok keşfetmemiz konusunda ısrarcı.
Özellikle ilişkilerde çıkmazda olduğunuzu düşünüyorsanız, gelin bugün kendinize şu soruyu sorun:
Kendime ne yapmaya çalışıyorum?
Ne istediğimizden çok, ne istemediğimizi bilirsek işin zor kısmını çözmüş oluruz. Karşımızdakinin kim olduğunu öğrenmeye çalışmayı bırakıp kendimizin gerçekte kim olduğunu öğrendiğimizde içsel değişimimiz başlayacak.
Olmak istediğimiz kişi olmalı, kalbimizden geçtiği gibi hareket etmeli, başkalarının davranışlarımızı kısıtlamasına izin vermemeliyiz. Bu bizim hayatımız, bizim seçimlerimiz, bizim doğrularımız.
Kendimize 'Ben kimim?' diye sorduğumuzda alacağımız yanıtlardan memnun olmak bizim elimizde. Üzerimize giydirilmeye çalışılan bunca sıfata rağmen hâlâ kendimize yabancı oluşumuz ne tuhaf değil mi? Hiçbir şey için geç değil; aradığınız mutluluk belki hemen şimdi değil ama bir adım atmak sizin elinizde.
Başlama cesaretini gösterin, baharın ilk sıcaklığının içinizi ısıtmasına ve ruhunuzun kışının bitmesine izin verin.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA