Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Çalışmayan kişiler yeni adımlar atabilir

Bugün duyguları temsil eden Ay, şansı temsil eden Jüpiter ile karşıtlık yaparken, herkes kendini haklı çıkartmaya çalışabilir. Havaların bizimle bir barışık bir küs halinin iç dünyanızda etkili olduğunu hissedebilirsiniz. Bugün özellikle çalışmayanlar yeni adımlar atarken, çalışanlar ise işin yoğunluğundan günün nasıl bittiğini anlamayabilirler. Son aylarda biten ortaklılar veya akrabasıyla iş yapanlar için zor bir döngü olabilir. Çünkü birtakım kişilerden farklı yorumların ve ekstra ödemelerin çıkması, ortaklığı yeni biten birçok kişinin canını sıkabilir. Eğer bu hafta tatil yapanlardansanız, iş yerinden bol bol telefon alabilirsiniz. Bununla da bitmiyor; bugün alışveriş planınız yok ise bir anda kendinizi akşam saatlerinde alış veriş yaparken bulabilirsiniz. Unutmayın, bugün gökyüzü hiç ummadığınız insanların sizin hakkınızda düşüncelerini öğrenme fırsatı veriyor. Bu durumu aslında avantaja çevirebilir, öğrendiklerinizi zamanı gelince kullanabilirsiniz.

ASTRO AŞK

Gökyüzü, tam bir ay önce geçtiği yerden bir daha geçerken hepiniz 'Ben bunu daha önce yaşamıştım' sözünü sık sık söyleyebilirsiniz. Ayrıca bu döngüde uzun yıllardır gitmediğiniz adreslere gidebilir, eski dostlarınızla görüşebilirsiniz. Bu aralar tüm geçmişinizi yad ederken kısa bir nostalji turuna çıkabilirsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA