Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Dünyada kadınlar konuşulacak

Bugün baskıcı insanlarla işimiz zor. Gökyüzü, manipülasyona yatkın kişilerin dur durak bilmeyeceklerini işaret ediyor. Sabah saatlerinde devamlı tenkitte bulanan kişilerin baskısıyla uğraşabilirsiniz.
Bu durumun sinirlerinizi bozmasına izin vermeyin. Çünkü gün sonunda sabreden kazanacak.
Gökyüzünün seyrinde, duyguları temsil eden Ay ile şansı temsil eden gezegen Jüpiter'in uyumu var bugün.
Bu da kadın haklarıyla ilgili konularda hukuki gelişmeler yaşanabileceğinin altını çiziyor. Gökyüzü, dünyanın dört bir köşesinde kadınların konuşulacağının altını çizerken, demir yumruklu leydilerin döneminin de başlayacağını vurguluyor. Sosyal hayatın tam ortasına kendinizi atacaksınız. Seyahate çıkanlar için dinlendirici bir döngü olacak.
Bu süreç, gökyüzü ateş burçlarında hareket ettiği için ateş burçlarını daha yakından ilgilendirecek. Kim bu ateş burçları diyecek olursanız; Koç, Aslan ve Yay burçları önümüzdeki haftaların en çok konuşulanı olacaklar.
Ünlüler dünyasında ise Aslan burcu Neslihan Atagül, Yay burcu Hande Erçel, Koç burcu Bensu Soral; işleri ve ilişkileri ile bugünlerin popüler isimleri olacak.

ASTRO HABER

Bu süreçte yazlık veya ikinci ev satın aldıysanız, önünüze yeni fırsatlar çıkabilir. Eğer bu günlerde diyete başladıysanız, gökyüzünün desteğini hissedebilir, daha azimli olduğunuzu fark edebilirsiniz. Eğer sevgilinizle Şubat ayında ayrıldıysanız, bu süreçte karşılaşmanız ve konuşmanız söz konusu olabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA