Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Akrep hayatındaki herkese çok bağlıdır

Aşkta kıskançlıkları doruk noktasında olan Akrep burcu, hayatında yer alan herkese körü körüne bağlıdır. Güven konusunda hassastır. Sezgileri ile hareket etmeyi tercih eder ve her konuya hakim olmak ister. Ancak kendi özelini paylaşmak konusunda cimridir. Hayatında gerçek aşkı bulduysa güzelleşeceğine inanır. Tutkuları onu herkesten farklı kılar. Gizemli kişiler ile karşılaşmaları hayatlarının tüm akışını değiştirebilir.

TARTIŞMA SEVER
Akrep'in hayatında monoton hiçbir şeye yer yoktur. Eğer bu durumu kabul ediyorsanız, onunla mutlu bir birlikteliğiniz olabilir. Akrepler, sevgiye değer veren burçlardandır. Güvenini kazanıp arzularına rehber olursanız, uzun soluklu bir ilişki için yerinizi ayırtmış olursunuz. Tartışmayı seven Akrepler'e güncel konulardan bahsedebilirsiniz. Birlikte deniz kenarında yürüyüş yapın; çok hoşuna gidecektir.

GEÇİCİ İLİŞKİLER
Sizi kıskanırsa işiniz zor! İnce ince düşünmekten kendini alamaz. Birlikte olduğu kişiye ders vermek için planlar yapar ancak emin olmadan da adım atmaz. En iyi olanın kendisi olduğunu göstermek için tüm hünerlerini sunar. Kıskanan değil, kıskanılan olmak için elinden geleni yapar. Aklından geçeni yapmak ister ama pişman olmamak için hemen harekete geçmez. Fantastik dünyanın oyuncusu gibidir Akrep burcu! İlişkilerinde aradıklarını bulamayanlar alternatifleri ile ilgilenebilirler. Sırf hayal dünyalarını süsledikleri için geçici ilişkiler yaşayabilirler. Başlarını alıp uzun bir seyahate çıkabilirler, yolda karşılaştıkları kişi hayatlarının aşkı olabilir.
Yazın en çok konuşulacak Akrep ünlüleri; Berrak Tüzünataç, Gökçe Bahadır, Kıvanç Tatlıtuğ ve Mustafa Ceceli olacak.



ASTRO GÜNDEM
Mars-Satürn karşıtlığı baş döndürücü bir gün yaşayabileceğimizi vurguluyor. Hükümetlerin içinde bulunan bazı kişilerin güç kaybı yaşayabileceklerinin, hatta birçok bürokratın sansasyonel olaylara karışabileceğinin altını çiziyor. Günlük hayatımızda ise sevdiğimiz kişilere karşı alınganlık yapabiliriz. Siz siz olun, bugün olduğundan çok daha hızlı dönen dünyanın öfkesine kapılmayın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA