Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Oğlak’lar severse her şeyi göze alır

Sabırlı özelliği ile ön planda olan Oğlak burcu, çok gerçekçidir. Hayal kurarken bile bir gün gerçek olabileceğinden emin olabilirsiniz. Duygularını geri planda tutarak mantığıyla kararlar almaya çalışır. Sert gibi görünen mizacının ardında şefkatli ve samimi biri vardır. Sürekli kendisini geliştirme çabası içindedir. Değer verdikleri kişilere bağlanır, bir de sahiplenirlerse kolay kolay onları bırakmaz ve çok kıymet bilirler.

ONA AŞIKSANIZ..
Olabildiğince mantıklı ve idealist bir tutum çizdiğiniz sürece Oğlak burcu ile bir arada olmak hiç zor olmayacaktır. İlk başlarda ki mesafeli duruşu sizi sakın korkutmasın. Güven duygusu oluşturmak isteyecektir. Konuşmayı başlatan olmaktan korkmayın, sizi heyecanla dinleyecektir. Onun dikkatini çekmek istiyorsanız eğlenceli olun, bilginizi ve tecrübelerinizi paylaşın. Sanatın her alanıyla ilgilidir, ciddi konular hakkında konuşmayı sever. Kendi fikirlerinden bahsederken onu dikkatle dinleyin. Zaman kaybetmeyi sevmez. Bu yüzden kısa sürede kendini ortaya koyarak sizinle ilgilendiğini gösterecektir. Oğlak burçları, ilişkilerinde bir duraksama hissederlerse, karşılarındaki kişiyi sorgulamaya başlayabilirler.

NASIL RİSK ALIR?
Yapısına uymamasına rağmen, geçici bir aşka atılabilir. Geçmişe bağlı olmayı sevmeyen Oğlak, minnet duygusunu hak edenle paylaşır. Ailesini hiçe sayarak farklı kültürde biri ile yaşam kurabilir. Bu yaz her türlü atılımları popüler etki yaratabilir. Statüsü ve mevkisi önemli biri ile aşk yaşayabilir. Yaz aylarında çok konuşulacak Oğlak burcu ünlüleri ise şöyle: Seda Sayan, Burak Özçivit, Ebru Şallı, Çağla Şıkel, Erkan Petekkaya.

ASTRO GÜNDEM
Mayıs ayının son gününde, dünya gündeminde hararetli olaylar yaşanabilir. Birçok ülkenin sınırlarıyla ilgili yeni gelişmeler olabilir. İlişkilerimize uzun telefon konuşmaları hakim. Birilerinin başkaları hakkında ne düşündüğünü öğrenmek fikir ayrılıkları doğurabilir. Kurumsal yerlerde çalışanlar izinlerini organize etmeye çalışırken, öğleden sonra pek çok kişinin teknolojiyle ilgili başı ağrıyabilir.



Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA