Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Kova burcu aşkta ele avuca sığmaz

Kova burcu, sıra dışı davranışlarıyla ilgi çeken sevecen biridir. Eğlenceli ve renkli kişiliği ile çevresinin vazgeçilmezi olmayı her zaman başarır. Sorunlarıyla başkasının kafasını şişirmek istemez, düşünceli ve alçakgönüllü bir yapısı vardır. Mücadeleci bir karakter olduğu için yılgınlık nedir bilmez. Daha çok akıllı ve hazırcevap insanlardan hoşlanır, dedikodudan nefret eder. Prensiplerine bağlı, çizgisinin dışına çıkmayan katı bir yanı vardır. Aşk hayatında ele avuca sığmayan yaramaz bir çocuk gibidir. Herkesle anlaşabilirler ama sevdiği insan sayısı bir elin beş parmağını geçmez. Kova burcunun detaycı, kısıtlayıcı, değiştirici özeliklerini zaman içinde fark edebilirsiniz. Güce önem veren yapılarının dışında geçmiş hayatınızla da yakından ilgilenecektir. Sosyal algıları çok gelişmiştir, bu sebeple onunla arkadaş olmanıza önem verir. Kova burçları, eğlenceli ve farklı bir yapıya sahiptir, bu yüzden ona her konudan bahsedebilirsiniz.

KISKANIRSA...
Her insan gibi zaman zaman kıskançlık yapabilir. Ancak kıskançlık konusunda ısrar ettiği birileri varsa, yanılma payları da çok yüksektir. Çünkü Kova burçları bu tür hislerle fazla ilgilenmez. Karşısındaki kişiden tek beklentisi vardır, o da dürüstlük. Serinkanlı olabilmek onu her zaman farklı kılar. Bir Kova, zarar göreceğini hissederse uzaklaşmak ister. İnandığı şeyleri savunurken düşünceleri çok radikal bulunabilir. Yaz aylarının başında işi ve kariyeri açısından gerçekleşecek bir değişiklik, düzenini bozmasına sebep olabilir.
2017 yazında çok konuşulacak Kova burcu ünlüleri ise şöyle: Ajda Pekkan, Serdar Ortaç, Özge Borak, Belçim Bilgin ve Hande Soral.

ASTRO GÜNDEM
Haziran ayının ilk gününde sıkıntılarınızı bir kenara atmaya hazır mısınız? Herkesin kendine yönelmesi için elinden geleni yapacak olan Haziran ayı, bugün itibariyle emekleriyle bir yere gelmiş kişilere başarıyı tattıracak. Bugün Venüs, Satürn ile 120'lik yaparken sonuç odaklı işlerin başarı kazandığına şahitlik edebiliriz. 1998–2004 doğumluların eğitim hayatlarıyla ilgili gelişmeler söz konusu olacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA