Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Cesaretini kaybedenler için güçlenme zamanı

Gökyüzü bugün size kalbinizi dinlemeyi tavsiye ediyor. Yılın yarısı yaklaşırken ve büyük hesaplaşmalar yaparken, gökyüzünden hayata dair notlar çıkarmamız gerektiği ile ilgili mesajlar var. Elçiye zeval olmaz deyip Güneş'in Neptün ile 90'lığını boşa geçirmemenizi ve bugün mutlaka iki saat yılın başından bu zamana yaptıklarınızı bir kenara yazmanızı tavsiye ediyorum.
Güneş-Neptün 90'lığı herkesi kendisine duyduğu güven ile ilgili sınava tabi tutarken, bir taraftan da ertelediğimiz hedeflerimizi hatırlatıyor. Özellikle uzun zamandır kendisine olan inancını yitiren kişiler, cesaretlerini yeniden kazanacaklar.
Peki bu döngüde neler yapmalı? İşte cevabı:
Olumsuz düşüncelerin altında yatan nedenlere odaklanın. Bazen boş bir tavana bakarak, bazen de bir deniz kenarında ufka dalarak... Neden olumsuz olanı düşünmek size çok daha kolay geliyor ya da neden olmayacak olana tutunuyorsunuz?
Özgüveninizi önce kendinize, daha sonra çevrenize ispat edin. Siz kendinizi sevmeden kimse sizi, sizin istediğiniz gibi sevmeyecek, kendinize güvenmediğiniz sürece kimse size yeteri kadar güvenmeyecek. Hayatın terazisi asla yanlış tartmaz. Kendinize olan saygınızı yitirmeyin ve kimsenin öz benliğinize saldırmasına izin vermeyin.
Erteleme fikrinden vazgeçin, akıp giden zaman asla geri gelmeyecek.
Sürekli sizden beklenti içinde olan insanlardan uzak durun. Kimsenin sizi onaylamasına ihtiyacınız yok. Size asıl onayı verecek olan vicdanınızdır.
Kendinizi kötü hissedecekseniz yapmak istemediğiniz hiçbir şeyi yapmayın ve kimsenin sizi buna mecbur bırakmasına izin vermeyin. Kendi davranışlarınızın sorumluluğunu alın.

ASTRO DUYURU
Gökyüzündeki şenliği anlatmaya kelimeler yetmezken, çevrenizdeki evliliklerle ilgili farklı dedikodular duyabilirsiniz. Son dönemde ışığını kaybetmiş ünlülerle ilgili haberler duyabiliriz. Uranüs, Venüs'le kucaklaşırken aklınızda olmayan harcamalar yapabilirsiniz. Özelikle ev ve araba değiştirmek isteyenler için iddialı bir gün olabilir. Maddi konularda sürpriz haberler alabilirsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA