Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Bu dönemde herkes sevgisini gösterecek

Mars, Yengeç burcunda yerini alıyor. Akıllara hemen esnek olmakta sıkıntı yaratan, depresyona ve melankolik ilişkilere zemin hazırlayan bir Mars etkisi gelmesin. Bu sefer sevgiyi göstermek, cömert olmak, eşine ya da sevdiğine bağlı kalmak için herkesin elinden geleni yapmasını sağlayacak. İhtiraslı, sevgiden bağımsız, tutkulu birlikteliklere ise hazin sonu yaşatacağını da vurguluyor. İçgüdüleri kuvvetlendirirken, kendi yararına saf tutan kişiler de ağır sınavlar verecek. Özellikle duygusallığın ön planda olacağını işaret eden gökyüzü, çıkar ilişkilerini gözler önüne sermekten de çekinmeyecek. Mars'ın mücadele gezegeni, Yengeç'in ise Zodyak grubunu, en duygusal burcu olduğunu düşünürsek; ruhsal durumumuzda dalgalanmalar söz konusu olabilir. Bu döngüde çevrenizdeki insanların her zaman olduğundan çok daha hassas, kırılgan, alıngan ve hatta kinci olduğunu fark edebilirsiniz. Kalbi kırıklar, ilişkisinde yol alamayanlar, hedeflerini bilemeyenler, başkaları için fedakarlığı görev edinenler, tutkularını göstermekten çekinenler, yeni yollar ve yöntemler geliştirmeye çalışanlar için de gökyüzünün farklı sürprizleri var. Çekimserliği ve içe kapanıklığı ortadan kaldıracak olan Mars, çetin ceviz dediğiniz kişilerin de bilmediğiniz yüzlerini ortaya çıkaracak. Bu süreçte dikkat edilmesi gerekenler şöyle: Alışkanlıklara daha fazla düşkünlük olabilirsiniz. Herkes kendisinden önce sevdiğini düşünebilir ve adanmışlıklar artabilir. Aşırı iyi niyetli hareketler yanlış yorumlanabilir. Hayatımızdaki erkekler her zaman olduğundan çok daha sahiplenici olabileceği gibi, ataerkil duyguların baskınlığı artabilir. Daha önce alınmadığımız davranışlara karşı tutumumuz değişebilir.

ASTRO DETOKS
Birçok kişinin gündeminin değişeceği bugünlerde, kendinize yatırım yapabilir, özgüveninizi artırmak için farklı aktivitelere yönelebilirsiniz. Sizden beklentileri olan insanlardan uzaklaşabilir ve yanında iyi hissettiğiniz insanlarla zaman geçirebilirsiniz. Özellikle kendinize sık sık hiç kimsenin beklentisini karşılamak zorunda olmadığınızı hatırlatın. İnsanlara size sunulduğu kadar güven verin.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA