Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Ay boşlukta iken hatalı kararlar alınabilir

Ay bugün boşlukta seyrediyor. Türkiye genelinde sabah saatlerinde gençlerimiz sınava girecek ve Ay'ın dağınıklığı ile baş etmeye çalışacaklar.
Ay neden boşluktadır, etkileri nedir, Ay neyi temsil eder diye merak ediyorsanız; Ay'ın semada salındığı gün gelin onu çekiştirelim ve öğle saatlerinden sonraya kadar sürecek rehavetini birlikte yaşayarak test edelim.
Astrolojide duygularımızı etkileyen Ay'dır. Ay'ın birçok şeklinin olduğunu hepimiz biliyoruz. Bu çeşitlilik bizim ruh halimize etki ettiği gibi, kuracağımız diyalogları da etkileyebilir. Ay'ın bulunduğu burç; gün içerisinde ruh halimizi, ilgilendiğimiz konular ve diğer insanlarla iletişimimiz ile işleri ele alış biçimimizin nasıl olduğunu yönlendirir.
Ay boşlukta iken dikkat edilmesi gerekenler ise şöyle:
Bu süreçte başlayacağınız yeni bir işin olumlu sonuçlanmama ihtimali çok yüksektir.
Hatalı kararlar alınabilir.
Kişisel bakımınızla ilgilenebilir, vücudunuzda yer alan olumsuz duygulardan su ile arınabilirsiniz.
Düzenleme ile ilgili bu zamana kadar ertelediğiniz rutin işlerinizi yapabilirsiniz.
Örneğin; evinizde ya da iş yerinizde dolabınızı, çekmecelerinizi toparlamak, evde birikmiş ev işlerinizi yapmak, maillerinizi silmek ya da dosyalamak gibi.
Evinizde onarmanız gereken herhangi bir şey varsa, ertelemenizde fayda olacaktır, çünkü istediğiniz sonucu alamayabilirsiniz.
Kurmak istediğiniz olumlu diyaloglar planladığınız gibi ilerlemeyip aksine tam ters yönde bir bitiş gösterebilir. Oldukça önemli iletişimleri, e-posta göndermeyi, arama yapmayı erteleyin.
Ay'ın boşlukta olduğu saatlerde vaatlerde bulunmayın, söz vermeyin.
Ay boşlukta olduğu için süreklilik sağlaması gereken kararlar almaktan uzak durmak gerekir. Bu saatler, somut kararlar için uygun saatler değildir.

ASTO HABER
Günün aktif saatlerinde Ay'ın burç değiştirip başka bir burçta hareket etmeye başladığı günlere çift ruhlu gün denir. Ay'ın 6 saatten fazla boşlukta olduğu günlere huysuz gün denir. Haziran ayının gün tablosu ise şöyle:
Çift ruhlu günler: 5, 10, 15, 17 Haziran
Huysuz günler: 7, 21 Haziran
Durgun günler: 3, 12, 19, 23, 25, 28, 29 Haziran

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA