Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Ev almak isteyenler için yeni gelişmeler var

Hafta sonunun rehavetini üstünüzden atamadan bir anda pazartesi yoğunluğunun içine düştüğünüzü fark edebilirsiniz. Güne, Ay-Plüton kavuşumuyla başlamak, deyim yerindeyse herkes için 'Ağzımın tadı yok' demekle eş değer olabilir. Geceleri aydınlatan, iç dünyamıza ışık olan Ay ne zaman Oğlak burcuna geçse; hepimiz kendimizi bir hallere sokar, sonra da 'Bize niye böyle davranıyorlar?' deriz. Günün kalitesi olabildiğince sıra dışı duyguları tetiklerken, gökyüzündeki olayların yeryüzüne yansıması bu hafta yüreğimizi ağzımıza getirebilir. Öyle ki; gökyüzü ateşin yönetimi altındayken, toprağın birçok şehirde hareketi ile tedirgin olabiliriz.
Tabii doğa olayları gelmeden birçok kişi, basıncı baş ağrılarıyla hissedebilir.
2017 yılında büyük hesapların görüldüğünü düşünürsek; gökyüzünün asi gezegenleri, toprağın ve doğa olaylarının bu haftadan itibaren bir şeklide hissedilebileceğinin de habercisi… Sosyal hayata geri dönecek olursak; yıldızların seyrinde girişimde bulunmak isteyenleri farklı yönlere itmeyi hedefliyor. Özellikle yatırım yapmak, ev taşımak, ev almak veya satmak isteyenler için yeni gelişmeler söz konusu olurken, gün doğmadan nelerin doğduğunu özellikle son altı aydır bu konularda sıkıntı çekenler görecek.
Bugün gökyüzü, borsanın çok şaşırtıcı bir seyre bürünebileceğini işaret ediyor.
Birçok kişi yönünü değiştirirken, özelikle faktöring şirketleri için dönüm noktası olabilir. Haftanın ilk gününden son gününe kadar cesur insanların günü diyebiliriz.
Özellikle köklü aile şirketleri için önemli gelişmeler yaşanırken, Türkiye'ye mal olmuş markalar için duyacaklarınıza şimdiden kendinizi hazırlayın.
Gökyüzünde bugün ve yarın etkili olacak olan ateş burcundaki büyük üçgen, Uranüs tarafından yönetilecek. Bu demektir ki; hizmet ve üretim alanlarında büyük yenilikler gerçekleştirilecek.
Sizin anlayacağınız, iş hayatına yansıyacak düzenlemeler kapıda…

ASTRO ANKET
Kendinize aşağıdaki soruları sorun ve cevaplarını bir kağıda yazın. Ağustos ayında ise bir daha okuyun.
Hangi konulara gün içerisinde daha fazla mesai harcıyorum?
Sorunları çözdükten sonra geride bırakabiliyor muyum?
Profesyonel hayatım mı yoksa kişisel ilişkilerim mi beni daha çok yoruyor?
En son kendim için ne yaptım?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA