Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Yazarlar ve senaristler yükselişe geçecek

Gökyüzü önemli bir düelloya hazırlanırken, kişisel hayatınızda adrenalinin arttığını fark edebilirsiniz. Düello için kurulan arena, dinler ve ülkelerin doğal kaynakları ile ilgili olabilir.
Bugünlerde gökyüzünü yorumlamanın çok zor olduğunu söylemeliyim. Çünkü gezegenlerin fikri firar hareketleri, aslında birçok doğal kaynağa sahip olan ülkelerin kaderinin tayin edilmeye çalışıldığını gösteriyor.
Diğer taraftan Satürn-Yay retrosu, kişilerin kendi çıkarlarını düşünerek hareket ettiğini görmemizi sağlayacak. Gökyüzü, tarihe not düşülecek sonların ve başlangıçların yaşanabileceğini vurguluyor.
Haziran ayının sonuna kadar etkili olacak bu gökyüzü olayının başrol oyuncuları ise Güneş ve Satürn... Bu iki aktörün gökyüzündeki düellosunun etkileri tam olarak bugün başlayacak.
'Yok artık!' diyeceğimiz olaylar silsilesi, herkesin hayatına farklı şekilde etki edecek. Ayrıca Merkür'ün Jüpiter'le 120'lik açı yapması; edebiyat alanındaki yazarların, senaristlerin ve köşe yazarlarının eski günlerdeki popülaritelerini yakalamalarını sağlayacak.
Zaten günün öne çıkan meslekleri; akademisyenler, eğitimciler ve kadın yöneticiler olacak. Yıldızlar, bu mesleklerin yükselişe geçebileceğini gösteriyor.

HARCAMALARI KISMA PLANI
Yerin ve göğün eş zamanlı aktığı bugünlerde, iş temposunun daha çok rutine ineceğini söyleyebilirim. Hatta bununla da kısıtlı kalmayacak, iş yerinizdeki birçok kişinin bu dönemde kişisel hayatlarında keskin kararlar aldığına şahit olacaksınız. Zamanın ne kadar hızlı aktığını bugünlerde daha kolay fark edebilir, kendinizi ötelediğinizi fark edip kişisel olarak sizi yoran harcamalardan kurtulmak için yeni planlar yapabilirsiniz.
Hatta ailenizle alakalı bir şeyleri düzenlemenin vaktinin geldiğini de düşünebilirsiniz.

ASTRO DETOKS
İstediklerinizi dile getirmek, kararlılığınızı ve inancınızı gösterir. Zihninizin önünüze koyduğu engelleri aşacak güce sahipsiniz. Bu gücü fark etmekte geç kalmayın. Ne kadar bağımsız olursanız, zihninizi o kadar özgür bırakırsınız. Savaşmaktan vazgeçin; uyumu, savaşarak kazanamazsınız. Dünya ile uyum sağlamak için önce kendi yaşam mucizenizi görmeniz şart.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA