Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Sorunlu evlilikler yoluna giriyor

Haziran ayının cumartesi-pazarı yok. Temposunu bugün de düşürmeyecek olması, kendinden sıkça söz ettirecek günlerden birini yaşatacağının işareti. Gökyüzü, gezegenler arasında bir türlü ittifak kuramayıp siyasi arenayı iyice ateş topu haline çevirmek istiyor. Gezegenler sabah saatlerinden itibaren özellikle bugün, birçok ülkede siber saldırıları, teknoloji bazlı kısıtlamaları bolca konuşacağımızın sinyallerini verecek. Zaten 15 gündür kaynayan gökyüzünün birçok alana sirayet ettiğini göreceğiz. Gündemde olan isimlerden çok daha farklı kişilerin de söz düellosuna gireceğini, gerginliğin ve çıkışların yükseleceğini, hatta bu akşamdan itibaren gündemdeki kişilerin değişeceğini işaret ediyor gökyüzü. Bu günler hiddetli günler! Günün kalitesi öğle saatlerinden sonra daha azimli davranacağımızı, özellikle telefon trafiğinin 7'den 70'e artacağını işaret ederken, ülke liderlerine de huzur vermeyen gökyüzü birçok sıcak gelişmenin de yaşanacağını vurguluyor. Gözümüz haber sitelerinde, günümüz sonradan alacağımız davetlerde geçebilir. Güneş'e hasret kalanların bolca dışarıda vakit geçirdiğini, gülümseyen insanların özellikle bugün arttığını fark edebilirsiniz. Eğer ailenizde uzun zamandır evliliğinde problemi olan birileri var ise güzel haberlerini duyabilir, küs olan çiftlerin mutlu paylaşımlarına şahit olabilirsiniz. Tabii ki gökyüzü eğitim için araştırma yapanları da unutmuyor. Öyle ki seminer, eğitim programları için kayıt yaptırmak isteyenler, farklı yönlere karar verebilir. Eğer hafta sonu planınızda taşınma gibi bir uğraşınız varsa işler yolunda gidebilir. Küçük aksiliklere rağmen gezegenlerin hızını kendinizde ve çevrenizde hissedebilirsiniz.

ASTRO HABER

Gezegenlerin seyrinde bugün, Ay-Mars ilişkisi var. Bu da 1989-1994 arası doğan kişilerin bugünden itibaren ilişkilerinde önemli gelişmeler olacağını işaret ediyor. Eğer bu yıllar arası doğmuş biriyseniz, bugünlerde karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirin. Özellikle kariyer ve eğitimle ilgili alacağınız kararlar, önümüzdeki yedi yıl boyunca etkili ve kazandıran olacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA